Ochrana osobních údajů

Jsme CANDRMRK betonárka, a.s., se sídlem Lazna 812, 373 72 Lišov, IČ 26094509, spisová značka: B 1457 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích.

S jakými Vašimi daty pracujeme:

  1. Abychom se mohli spojit ohledně Vaší poptávky našich služeb, máme na webu umístěný kontaktní formulář. Údaje, které mi do něj vypíšete (nebo které nám pošlete do mailu) budeme zpracovávat, abychom Vám mohli na Vaše dotazy a přání odpovědět.

    Pokud se dále domluvíme na další spolupráci, budeme zpracovávat Vaše jméno, kontaktní údaje (e-mail, telefon), Vaše podnikatelské údaje a případně data, která nám předáte, abychom Vám mohli poskytnout své služby.

    Pokud se na spolupráci nedomluvíme, Vaše údaje se u nás neohřejí příliš dlouho – promažeme je do 1 měsíce. Pokud se na spolupráci domluvíme, Vaše data budeme zpracovávat 10 let od ukončení naší spolupráce. Veškerá tato práce s daty je možná díky tzv. nařízení GDPR (jednání o smlouvě a plnění smlouvy).
  2. Nemáme zpracovatele, kteří by se k Vaším datům dostali.
  3. Vaše osobní údaje neprofilujeme, ani nepředáváme mimo Evropskou unii.
  4. Pokud byste nás potřebovali ohledně vašich dat a naší práce s nimi kontaktovat, napište nám na e-mail info@betonarka-candrmrk.cz nebo nám zavolejte na +420 777 297 059.
  5. Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) vám dává spoustu práv. Mezi nimi je právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké osobní údaje zpracováváme, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po nnás požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Pevně ale věříme, že k ničemu takovému mezi námi nedojde. 🙂

— –  Na beton správná volba

Je radost s námi spolupracovat

Beton namícháme, dovezeme, vyčerpáme

Na výškové stavby a nedostupná místa zabezpečíme dodávku betonu vlastním čerpadlem betonů Schwing. 

Přijedeme klidně i o víkendu nebo na svátky

Po dohodě se zákazníkem je možné pracovat po pracovní době, v sobotu i v neděli, nebo o svátcích.

Nejvyšší jakost a kvalita namíchaných betonů

Naše technologie výroby využívá tenzometrické váhy pro přesné dávkování jednotlivých složek, ale i další progresivní prostředky a techniku s cílem dosáhnout co nejvyšší kvality.

Certifikovaná výroba betonových směsí

Každý rok splňujeme normy a obnovujeme certifikace. Na požádání zašleme certifikát výrobku a prohlášení o shodě dle „S“ 13 zák. 22/1997 Sb.
Otevírací doba provozovny Betonárna Lišov
Po - Pá 7:00 - 15:30
Sobota 7:00 - 11:00
adresa: Lazna 812, 373 72 Lišov
e-mail: info@betonarka-candrmrk.cz
mobil: +420 777 297 059
telefon: +420 387 994 584
Služby a výrobky
Informace o společnosti
IČ: 26094509
DIČ: CZ26094509
č.ú.: 138 774 8201/2700 (Unicreditbank a.s.)

Společnost registrována u Krajského soudu v Českých Budějovicích (B 1457/KSCB)
Informace o cookiesOchrana osobních údajů
Prohlášení o shodě
Vydané podle §13 zákona 22/1997 Sb. ve znění zákona 71/200 Sb., o technických požadavcích na výrobky a o změně doplnění některých zákonů a podle §13 nařízení vlády č. 163/2002 Sb., ve znění nařízení vlády č. 312/2005 Sb., a nařízení vlády č. 215/2016 Sb.
Jako výrobce výrobku: Beton pevnostních tříd C12/15 a vyšší